Tag: Асоцијација на архитекти на Македонија

Големата годишна награда на Асоцијацијата на архитекти на Македонија за 2021 година доделена за објектот „Градинка во Волково“

Големата годишна награда за архитектура на Асоцијацијата на Архитекти на Македонија (ААМ), беше доделена вчера (24.12.2021), во Музеј на Град ...