Tag: БалКанес

Импресионирајте го регионот: Отворено пријавувањето за BalCannes 2024, големиот регионален натпревар на креативноста!

Објавен правилникот за новото издание на натпреварот: Меѓу бројните иновации со кои BalCannes ќе ја истакне генијалноста на регионалната комуникациска ...

Објавен е големиот BalCannes Report, креативен преглед на регионот – ова се најдобрите огласувачи и агенции на BalCannes!

Деталниот преглед на овогодинешниот регионален натпревар за креативност, наречен BALCANNES МОЗАИК НА КРЕАТИВНОСТА, вклучува голем број регионални рангирања со податоци ...