Tag: Балканска музичка сцена

Водечките лица од Балканската музичка сцена на Викенд Медиа Фестивал: Како дигитализацијата влијае на музичките трендови?

Северина, Тончи Хуљич, Раста и Рексона на Викенд Медиа Фестивал ќе дискутираат за вртоглавата популарност на новите жанрови домашна музика ...