Tag: Бајки од Македонија за цела година

Движењето за поддршка на креативноста Иво Лауренчиќ – „Браво Сине!“ и издавачката куќа „Арс ламина“ го промовираа новото издание „Бајки од Македонија за цела година“

„Бајки од Македонија за цела година“ - нови волшебни приказни за љубителите на имагинарниот свет Најмладите љубители на безвременските приказни ...