Tag: бесплатен тест за КОВИД-19

ХАЛК ОСИГУРУВАЊЕ доделува бесплатен тест за КОВИД-19 на сите корисници на полисата за Доброволно приватно здравствено осигурување

ХАЛК ОСИГУРУВАЊЕ АД, како компанија која секогаш се грижи за своите клиенти, одлучи на веќе постојните корисници на полисата за ...