Tag: бизнис сектори

AdForum ја претстави годишната ранг листа на најуспешните кампањи и агенции во светот по бизнис сектори

Извештајот претставува нова ранг листа на најуспешните кампањи по бизнис сектори AdForum, организација која обезбедува глобални согледувања за огласувачката индустрија, ...