Home » Tag Archives: Босанско-херцеговскиот бренд

Tag Archives: Босанско-херцеговскиот бренд

Босанско-херцеговскиот бренд Violeta со своите производи суверено го освојува пазарот во регионот

Водечкиот босанско-херцеговски бренд во производство на хигиенски производи доби потврда за квалитетот на своите производи и од страна на самите потрошувачи, што претставува најголемо признание кое една компанија може да го добие за квалитетот кој го нуди. Во изборот за „Производ на годината“, кој веќе шеста година по ред го ... Read More »

Marketing365 Marketing365 Marketing365