Home » Tag Archives: Васко Русевски

Tag Archives: Васко Русевски

Натусана Македонија со награда за најдобра маркетинг кампања во рамки на својата групација

На редовниот годишен собир на групацијата Др.Тајс Натурварен кој пред десетина дена се одржа во италијанското гратче Градо, компанијата Натусана Македонија која е ексклузивен партнер за производите од оваа групација во Република Македонија беше наградена во две категории и тоа: “За континуиран раст на пазарното учество на брендот Лакалут“  (најмногу ... Read More »

Васко Русевски (Натусана)

“Да се запознаеме со..“ е нова секција која деновиве ја стартувавме на М365 и во која нашите читатели ќе ги запознаваме со нашите читатели  Секција првенствено посветена на луѓето кои работат во маркетинг и ПР секторите во македонските компании, во која преку неколку кратки, блиц прашања ќе промовираме професионалци кои знаеме дека ... Read More »

Marketing365 Marketing365 Marketing365