Home » Tag Archives: венхар рамадани

Tag Archives: венхар рамадани

MediaVoice: Венхар Рамадани (Telegrafi)

М365: Каква година беше 2018 за вашиот медиум? Што е она по што ќе ја паметите? 2018 беше подобра од две другите досега од нашето постоење во државава. Многу повеќе доверба кај читателите, то ест повеќе од 40 илјади луѓе што не читат дневно. Беше подобра и за слободата на ... Read More »

Marketing365 Marketing365 Marketing365