Home » Tag Archives: дојче телеком

Tag Archives: дојче телеком

Гранд При за кампањата Sea Hero Quest на Warc Media Awards 2017

Глобалната кампања на германскиот мобилен оператор Дојче Телеком, на која работеше тимот на Saatchi&Saatchi од Македонија и која во изминатиов период ги освои сите можни релевантни креативни награди и признанија во светот, својата витрина со трофеи ја надополни и со Гран-при во категоријата Ефикасна употреба на технологијата на наградите WARC ... Read More »

Медиската стратегија на Deutsche Telekom отсега ќе се прави in-house

Еден од најголемите огласувачи во Европа ќе ја превземе целосната контрола врз својата медиска стратегија и нема веќе да користи само една голема медиска агенција за сите свои потреби. Наместо тоа, Deutsche Telekom планира да ангажира неколку агенции кои ќе раководат со специјализирани области. Од Deutsche Telekom соопштија дека се ... Read More »

Дојче Телеком и Gorillaz ќе отворат нова димензија во музиката

Преку својата меѓународна музичка програма, Electronic Beats, Дојче Телеком ги здружува силите со Gorillaz за да отвори нова димензија во музиката низ Европа. Во план е да се искористат новите технологии за да се создаде сосема ново музичко искуство. „Магијата на Gorillaz е во тоа што тие се истовремено и ... Read More »

Дојче Телеком започна медиска ревизија во Европа вредна 450 милиони евра

Дојче Телеком започна питч за своето работење за закуп на медиумите, вредно 450 милиони евра, а целата работа е дел од радикалната ревизија за поширока комуникациска стратегија на оваа компанија во Европа, пренесе британскиот магазин Campaign. Според изворите на магазинот, најголемата телеком компанија во Европа тврди дека обемот на оваа ... Read More »

Кампања на Дојче Телеком „Ние ги поврзуваме луѓето во Европа“

„Ние ги поврзуваме луѓето во Европа!“ е мотото на новата медиумска кампања којашто Дојче Телеком ја започнува во дванаесет европски земји, меѓу кои и Македонија. Оваа кампања ја поддржува стратегијата на Групацијата Дојче Телеком да биде водечка телекомуникациска компанија во Европа со најнапредна мрежа. Македонски Телеком е првата компанија од ... Read More »

Marketing365 Marketing365 Marketing365