Home » Tag Archives: еми награда

Tag Archives: еми награда

Рекламата на Squarespace со Џон Малкович освои Еми награда за најдобра реклама

Интернет компанијата Squarespace ја освои Еми наградата за најдобра реклама за Super Bowl спотот “Calling JohnMalkovich.com” Видеото е креирано од страна на Squarespace и креативната агенција JohnXHannes. Останатите реклами кои оваа година беа во трката за Еми награда за најдобра реклама се: Ad Council: Love Has No Labels – “Love ... Read More »

Marketing365 Marketing365 Marketing365