Home » Tag Archives: зделки

Tag Archives: зделки

Како агенцијата Hearts&Science ja освоија довербата на P&G и AT&T за само 7 месеци

Најголемиот проблем откако ќе се добијат најголемите медиски акаунти во САД е.. како успешно да се менаџираат.  Во декември 2015, агенцијата Hearts & Science дел од Omicom, со својот сеуште ненаименуван проект заврши пред неколку други одлични агенции и го улови лавовскиот бизнис на мулти-брендовското медиа планирање и купување на Procter & Gamble. Потоа ... Read More »

Рекорден број посетители на 18-тото Бизнис Кафе Македонија

Повеќе од 120 посетители се дружеа и договараа бизнис-зделки на новото издание на најпрестижниот бизнис-нетворкинг настан во државава, Бизнис Кафе Македонија, кој се одржа минатиот четврток во кафе-бар Каса во Дебар Маало во Скопје. Посетителите има можност да ги слушнат и запознаат гостите говорници: Г- динот Зоран Витанов претседател на Асоцијацијата ... Read More »

Marketing365 Marketing365 Marketing365