Tag: здружение

Јелена Фишкуш ќе го предводи новото раководство на Хрватската асоцијација на комуникациски агенции

На изборното собрание одржано на 19 октомври 2023 година во Ровињ, Хрватската асоцијација на комуникациски агенции (ХУРА), водечката професионална асоцијација ...

Page 1 of 2 1 2