Tag: зелен договор

План за Зелено и Праведно Закрепнување и Балкански Зелен Договор во организација на здружено граѓанство од Балканот

(01.09.2020) - Во ​времиња како сегашната Ковид-19 криза, потсетени сме на потребата за поврзување и соработка помеѓу заедниците, генерациите, институциите, ...