Tag: ЗОО Скопје

Македонски Телеком ја креираше Skopje ZOO – апликација за дигитално искуство на сите посетители во Зоолошката градина Скопје

Онлајн билети, дигитална навигација и едукација за повеќе од 500 животни Откријте го шарениот и разновиден животински свет на Зоолошката ...