Tag: Зоран Настевски

Зоран Настевски во „Што го врти светот?“: Ни рекоа ќе инвестираме во вашиот бизнис, направете ја вашата држава горда на вас, последен клиент ни е Coca-Cola HBC

Опишан како претприемач на социјалните медиуми, Зоран Настевски e последниот гостин во „Што го врти светот?“ зборува за падовите кои ...