Tag: извоз

Унгарија е новиот пазар на Реплек – продолжува зајакнувањето на извозните позиции на пазарот на ЕУ

Реплек АД Скопје ги зајакнува позициите на престижниот и пребирлив пазар на Европската Унија. Еден од најпродаваните фармацевтски производи „Ибупрофен“ ...