Home » Tag Archives: имиџ на извршен директор

Tag Archives: имиџ на извршен директор

Имиџот на директорите е особено важен за имиџот на компаниите

Европското здружение за образование и проучување на односите со јавност (EUPRERA) и Ketchum, една од водечките глобални агенции за комуникациско советување, ги објавија резултатите од истражувањето за важноста на репутацијата на корпоративните директори. Во ECCOS (European Chief Communication Officers Survey) истражувањето, учествуваа 579 директори на корпоративни комуникации од 39 европски ... Read More »

Marketing365 Marketing365 Marketing365