Tag: иновативни решенија

661833534

Иновативните решенија на Некстсенс за дигитална трансформација отсега достапни во Централна и Југоисточна Европа

Реномираната ИТ компанија Некстсенс потпиша партнерски договор со Веракомп, една од најголемите дистрибутерски компании на ИТ решенија Централна и Источна ...