Home » Tag Archives: интерактивна телевизија

Tag Archives: интерактивна телевизија

Интерактивна телевизија достапна бесплатно за сите нови активации на Вип Комбо уште од најниската тарифа

Вип го збогатува своето портфолио и со задоволство го најавува воведувањето на интерактивна телевизија со која го зголемува квалитетот на гледање на телевизиските програми. Со интерактивната телевизија корисниците добиваат можност да ја враќаат ТВ програмата наназад 7 дена, и тоа овозможено на дури 50 ТВ канали. Од сега корисниците на ... Read More »

Marketing365 Marketing365 Marketing365