Tag: Интернет на нештата

Пријавете се на натпреварот за „Интернет на нештата“ решенија и освојте рекламна кампања вредна 30.000 евра за вашиот бизнис.

„Ако првата револуција во светот на информатичката технологија беше изумот на самIoT компјутер, втората револуција појавата на интернетот, тогаш „Интернет ...