Home » Tag Archives: Ира Стефанова Бабиќ

Tag Archives: Ира Стефанова Бабиќ

Интервју со Ира Стефанов Бабиќ – ко-сопственик и директор на „Brand Union“

Изминативе неколку години тренд во светската маркетинг индустрија е појавата на специјализирани дигитални агенции кои на клиентите им помагаат поуспешно да работат и да се развиваат во видно-изменетото опкружување каде вообичаената “бизнис средина“ доби придавка на “дигитална“, а дигиталните комуникации и канали станаа примарен начин на кој брендовите и потрошувачите се ... Read More »

Ира Стефанов Бабиќ, директор на Brand Union: Интернет-комуникацијата е “must” за Бизнисот

Ира Стефанов Бабиќ е ко-сопственик и директор на „Brand union“, една од најуспешните дигитални маркетинг агенции во Македонија. Ира беше гостин на 15-то Бизнис кафе, кое се одржа на 31 март. Од Ира дознавме дека идејата за отворање на агенцијата дошла природно. Таа е во маркетинг секторот од 2001 година, ... Read More »

Marketing365 Marketing365 Marketing365