Home » Tag Archives: Ирена Костурска

Tag Archives: Ирена Костурска

Кој стои зад успешната приказна на македонските брендови: Dobra Voda, Ladna juicy, Ladna?

На наше големо задоволство, деновиве имавме можност да разговараме со Ирена Костурска – Бренд Менаџерот на Магрони ДОО, Друштвото за трговија и услуги. Ја поканивме на кратко интервју бидејќи и ние сме едни од верните обожаватели на функционалните води од брендот Dobra Voda, негазираните сокови Ladna Juicy и ледениот чај Ladna ... Read More »

Marketing365 Marketing365 Marketing365