Tag: ИТ компанија

Македонската ИТ-компанија „Аспект“ одбележа три децении софтверска иновација и трансформација на три континенти

„Аспект“, една од водечките компании за развој на софтверски решенија за банки и финансиски институции на домашниот и странски ИКТ-пазар, ...