Tag: ИТ

Мапирање на ИТ индустријата во Македонија: Колкави плати земаат програмерите во Македонија?

Порталот за информатичка технологија, IT.mk, го реализираше второто истражување за мапирање на локалната ИТ индустрија и резултатите даваат интересна слика за една ...