Tag: кампања

Новата кампања на маркетинг агенцијата LeanSEM те предизвикува да продолжиш да ги поставуваш вистинските прашања!

Овој април, македонската дигитална маркетинг агенција LeanSEM, која е повеќегодишен Google Премиум Партнер, ја лансираше својата прва локална кампања која ...

Кампања за подобрување на перцепциите на Ромите за придобивките од вработување – „Вработување за сигурна иднина!“

Националниот ромски центар во партнерство со приватната агенција за вработување МОТИВИ и со поддршка на We Effect имплементираат кампања за ...

Првата дама, Елизабета Ѓоргиевска ја поддржа кампањата против говор на омраза „Блокирај ја омразата. Сподели љубов! “ која беше промовирана денес во Скопје

„Препознавањето на омразата во нашето општество е првиот чекор за борба против истата како и да нé освести дека дури ...

Page 1 of 69 1 2 69