Tag: компании

Странските инвестиции да се скенираат за корозивен капитал, домашните компании да се интегрираат во синџирите за производство на ЕУ

Македонската економија ја очекуваат бројни прилагодувања во претстојниот период за создавање на клима на конкурентност и одржливост на животната средина. ...

„Реплек АД“ отвори нов погон – инвестиција вредна три милиони евра во зголемување на производството и модернизација

„Реплек АД“ го зајакнува производството и своите позиции на пазарот. Денес свечено беше отворен новиот погон во компанијата, во чија ...

Page 1 of 4 1 2 4