Tag: компјутерско образование

Интервју со Гордана Мишевска, сопственичка на Едуфронт – центар за онлајн компјутерско образование со над 3 години успешност

Маркетинг365 го имаше задоволството да разговара со Гордана Мишевска, сопственичка на центарот за онлајн компјутерско образование Едуфронт. Гордана Мишевска, сопственичка ...