Tag: конкурентна

ОРМ нуди две нови услуги за зголемување на продуктивноста и конкурентноста на македонските компании

Организацијата на работодавачи на Македонија (ОРМ) ги промовираше двете нови услуги: Едукативна тренинг платформа и Конкурентна плата. Првата од двете ...