Tag: контролна функција

Google им овозможува на издавачите да ја сокријат нивната содржина од вештачката интелигенција

Технолошката компанија Google воведува дополнителна контролна функција во својата датотека за индексирање robots.txt наречена Google-Extended. Оваа нова функционалност им дава ...