Home » Tag Archives: координатор за индустриски дизајн и пакување

Tag Archives: координатор за индустриски дизајн и пакување

Алкалоид вработува! Се бара координатор за индустриски дизајн и за пакување

Доколку имате желба да бидете дел од тимот на Алкалоид, да ги остварите своите амбициии, доколку имате визија за својот личен успех, желба да покажете дека сте единствени, доколку сте посветени, лојални, креативни, насочени кон постигнување резултати и доколку размислувате долгорочно, а сè со цел заеднички да придонесеме за растот ... Read More »

Marketing365 Marketing365 Marketing365