Tag: креативен натпревар

Дали веќе се најдовте во големиот креативен извештај на регионот? Имате уште кратко време да го сторите тоа на BalCannes!

BalCannes е регионален натпревар за креативност кој долги години ги обединува најдобрите проекти од Босна и Херцеговина, Хрватска, Македонија, Словенија ...

Page 1 of 2 1 2