Tag: креативен фестивал

На Денови на комуникациите даоѓаат еден од најголемите бихејвиорални научници во светот и легендарен креативен бунтовник

Најавата на еден од најголемите интелектуалци на денешницата Ден Арели и водечкиот креативен директор во Азија, Јуџин Чеонг, го стави ...

Page 1 of 18 1 2 18