Tag: криза Ковид – 19

Домашната винска индустрија трпи огромни штети од Ковид-19 кризата, неопходна е поддршка од државата за да се спречи колапс

Кризата предизвикана од Ковид-19 пандемијата предизвика сериозни пореметувања на глобалниот вински пазар, а истовремено направи и огромни штети врз македонската ...