Tag: Кристијан Бергер

???????

„Дијаманти за дијамантите на филмската уметност“ – Божиновски ја продолжи традицијата на фестивалот Браќа Манаки

Божиновски часовници и накит ја продолжи традицијата на доделување на наградата „Дијаманти на кинематографијата“, во склоп на фестивалот „Браќа Манаки“. ...