Home » Tag Archives: купот

Tag Archives: купот

“The CUP“ – овој Април во Белград

Интерконтиненталниот адвертајзинг куп или едноставно наречен “The CUP“ овој Април, ќе го има своето 7-мо издание и ќе се оддржи близу нас, во Белград. “The CUP“ беше создаден во 2007 година од организаторите на три големи регионални креативни фестивали : ADFEST (Asia-Pacific), FIAP (Ibero-American) и GOLDEN DRUM. После првата година, ... Read More »

Marketing365 Marketing365 Marketing365