Home » Tag Archives: лажи етикети

Tag Archives: лажи етикети

Diesel стави „лажни“ Deisel етикети на своите оригинални производи

Овај моден бренд отвори продавница со “лажни” етикети на своите производи на кои пишува Deisel, во рамките на кампањата “Go with the flaw” Дали би купиле производи на чија што етикета пишува Deisel, наместо Diesel? Врвен квалитет по многу ниски цени. Мислите дека се шегуваме? Се работи за оригинални производи ... Read More »

Marketing365 Marketing365 Marketing365