Tag: Мрежа на млади волонтери

План за Зелено и Праведно Закрепнување и Балкански Зелен Договор во организација на здружено граѓанство од Балканот

Во времиња како сегашната Ковид-19 криза, потсетени сме на потребата за поврзување и соработка помеѓу заедниците, генерациите, институциите, земјите и ...