Tag: награда

„Бела вода“ на Тиквеш прогласено за најдобро македонско вино на еден од најголемите европски вински натпревари

На три реномирани интернационални вински натпревари кои изминатиот период се одржаа во Германија, Велика Британија и Австрија, вината на „Тиквеш“ ...

Генералниот директор на Таргет Груп, Огнен Огненоски меѓу 40-те највлијателни и најуспешни бизнис лидери во Југоисточна Европа

Во грандиозна атмосфера во Истанбул - Sait Halim Pasha Mansion се одржа гала вечера на која беа официјално промовирани 40-те најуспешни бизнис лидери ...

Page 1 of 9 1 2 9