Home » Tag Archives: нега кај мажите

Tag Archives: нега кај мажите

Дали македонскиот маж се грижи доволно за себе? Clean Shave Society го има одговорот!

„Само маж со мазно лице, е маж кој знае вистински да се грижи за себе.“ Веруваме дека сте изненадени од оваа изјава исто колку и ние. Во време на сè поголема актуелизација на мачо мода, оваа изјава доаѓа сосема неочекувано кај многумина. Токму ова е причината зошто толку многу се ... Read More »

Marketing365 Marketing365 Marketing365