Home » Tag Archives: непристојна содржина

Tag Archives: непристојна содржина

Youtube вработува 10 илјади луѓе кои ќе ги прегледуваат содржините

Речиси 10 илјади луѓе ќе ги прегледуваат содржините кои ќе бидат објавувани на Youtube во 2018 година Youtube ги објави своите планови да вработи повеќе луѓе следната година за полесно да се цензурира непристојната содржина која се објавува на оваа мрежа. Компанијата веќе неколку години е под притисок од јавноста ... Read More »

Marketing365 Marketing365 Marketing365