Home » Tag Archives: нова промотивна понуда

Tag Archives: нова промотивна понуда

Нова промотивна понуда од Македонски Телеком со двојно повеќе интернет

Понудата вклучува двојно повеќе мобилен интернет во Magenta 1 и Smart, како и можност за купување нови уреди по одлични цени. Македонски Телеком, како официјален партнер на УЕФА, на своите корисници им овозможува следење на натпреварите од УЕФА Лигата на шампиони на сите екрани со неограничено користење на MaxTV Go ... Read More »

Marketing365 Marketing365 Marketing365