Home » Tag Archives: нови реклами

Tag Archives: нови реклами

Инстаграм ги привлекува брендовите со нови реклами од кои може директно да се купува

Првите кои ги испробаа новите реклами се брендовите од областа на модата и убавината, Birchbox и Revolve Инстаграм продолжува да ја комерцијализира својата услуга со лансирање на нови реклами со можност за купување, сакајќи да привлече повеќе брендови да отворат своите профили на оваа платформа за споделување фотографии и видео ... Read More »

Marketing365 Marketing365 Marketing365