Home » Tag Archives: ножица

Tag Archives: ножица

„Уа, шнајдери!“ – герила акција за распределбата на парите во културата

Огромна ножица на која пишува „Уа, шнајдери“ е поставена утрово на булеварот „Партизански одреди“ во Скопје. Новата герила-акција е вид на протест поради распределбата на средства во годишната програма за култура. „Двапати мери, еднаш сечи. Културата мора внимателно да се крои за да не биде после унакажана, монтирана, лепена и сечена. ... Read More »

Marketing365 Marketing365 Marketing365