Tag: огласувачки фестивал

Импресионирајте го регионот: Отворено пријавувањето за BalCannes 2024, големиот регионален натпревар на креативноста!

Објавен правилникот за новото издание на натпреварот: Меѓу бројните иновации со кои BalCannes ќе ја истакне генијалноста на регионалната комуникациска ...

Page 1 of 2 1 2