Tag: ограничена серија

Новата ограничена серија од омиленото Гранд кафе Голд носи пријатни изненадувања за љубителите на кафето

На новите пакувања доминираат симболите на пријателство, гостопримство и љубов како трајни вредности кои стануваат многу поблиски со филџан квалитетно ...