Home » Tag Archives: одличен 5

Tag Archives: одличен 5

Одличен 5 ако внимаваш на децата во сообраќајот

Како што петката е цел на секој добар и успешен ученик, така подобрување на безбедноста на децата во сообраќајот и подобрување на сообраќајното поведениe на учесниците во сообраќајот, е цел на новата кампања на Републичкиот совет за безбедност на сообраќајот на патиштата која ќе се реализира во наредниот период. Безбедноста ... Read More »

Marketing365 Marketing365 Marketing365