Tag: од нов агол

Загреб претставен од нов агол

Агенцијата Bruketa&Žinić OM и дигиталната агенција Brlog, за потребите на Туристичката заедница на градот Загреб лансираа нова мобилна апликација «Zagreb Be There», со која ...