Tag: омега комуникејшн

Владата ќе реализира кампања за промоција на здравиот живот и значењето и влијанието на редовната и зголемена физичка активност

Владата на Република Македонија ќе реализира интегрирана маркетинг кампања за поттикнување на населението за водење севкупен здрав живот, како и ...