Tag: општествена практика

 Генералниот директор Олег Телној ја прима наградата од заменик министерот за економија Колемишевски

САСА ја освои наградата за најдобра општествено одговорна практика во категоријата „Вложување во заедницата“

На годинешниот традиционален натпревар за најдобри општествено одговорни практики, што по 12-ти пат го организираа Министерството за економија и Координативното ...